in

Mirka Vasiljević otvoreno o odgajanju dece i odnosu sa Vujadinom

Mirka Vasiljević otvoreno o odgajanju dece i odnosu sa Vujadinom

Za sebe kaže da je tolerantnija od Vujadina.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić punih 11 godina žive u skladnoj vanbračnoj zajednici, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece.

Zbog višečlane porodice za koju su se odlučili, često su na meti šale.

„Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije oblači“, kaže glumica.

U vezu sa Vujadinom je stupila neposredno posle punoletstva, a kako kaže njihov odnos je danas stabilniji nego tokom tinejdžerskih dana.

Glumica se potom osvrnula na ljubomoru, te istakla da je Vujadin ljubomornija polovina.

„Mnogo toga se promenilo od 19. godine, od kada smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, ja sam, imamo decu… Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Ali deluje mi kao da je on, mislim da sam ja tu malo tolerantnija“, kaže lepa glumica za „Hype“.

BONUS VIDEO: Glumica Mirka Vasiljević odgovarala je na pitanja tviteraša