in

Mirka i Rodžer Federer na dodeli Oskara 2024

Mirka i Rodžer Federer na dodeli Oskara 2024, Foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Jedan od najboljih tenisera sveta, Rodžer Federer često je bio u centru pažnje medija zbog svoje veoma uspešne karijere, ali i zbog privatnog života.

Mediji su često znali da kritikuju njegovu suprugu Mirku zbog viška kilograma s kojima je muku mučila sve donedavno. Ona je donela odluku da ih se reši i u tome je i uspela.

Prve njene fotografije na kojima izgleda odličnmo smo imali prilike da vidimo pre oko 6 meseci, a čini se da je dodelu Oskara 2024. godine jedva dočekala. Sa svojim suprugom pojavila se na crvenom tepihu i privukla je veliku pažnju čitavog Los Anđelesa.

Milka je blistala u crnoj elegantnoj, romantičnoj haljini sa belom kragnom, koja je celoj kombinaciji dala dozu prefinjenosti. Kosa uvijena u blage talase savršeno je istakla njenu meke crte lica.

Milka je blistala u crnoj elegantnoj haljini
Milka je blistala u crnoj elegantnoj haljinifoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pored nje blistao je njen suprug koji je bio u stilu Džejms Bonda i koji tokom cele večeri nije skidao oči sa svoje lepe supruge. Njih dvoje su bili savršeno modno usklađeni i pobrali su simpatije svih ljubitelja dobrog stila.

Pored nje blistao je njen suprug koji je bio u stilu Džejms Bonda
Pored nje blistao je njen suprug koji je bio u stilu Džejms Bondafoto: Lumeimages.com / Avalon / Profimedia

Ipak, više od njihovog stila iznenadila je savršena linija Federerove supruge koja, slobodno se može reći, nikada bolje nije izgledala.

Bonus video:


00:31

FEDERER IZAZVAO ĐOKOVIĆA, PA PRIZNAO PORAZ: Pobedio si me tim volejom više nego nekoliko puta… VIDEO

(Espreso/Glossy/Prenela:M.S.)