in

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ PROŽIVELA JE VELIKU ŽIVOTNU TRAGEDIJU! NIKADA se više nije udavala,za to ima VELIKI RAZLOG

Suprug Mirjane Bobić Mojsilović preminuo je iznenada u svojoj trideset sedmoj godini života, ostavivši iza sebe neutešnu porodicu- suprugu Mirjanu i jednogodišnju ćerku Milu.

Ugledni doktor Ljubomir Mojsilović bio je književnicina velika ljubav i životna radost, a posle njegove tragične smrti, Mrijana je odlučila da se više nikada ne uda.

foto: Printscreen / Instagram / Mirjana Bobić Mojsilović

Razlog za ovakvu radikalnu odluku bio je taj što je želela da svojoj ćerki Mili, koja je bila samo beba kad je ostala bez oca, pruži skladno i kvalitetno detinjstvo. Mirjana je u tome i uspela, sudeći po tome da je njena ćerka izrasla u pravu mladu damu i doktorila je arhitekturu na beogradskom univerzitetu.

Iako joj nije bilo lako da sama odgaja ćerku, spisateljica je govorila u jednoj emisiji o svom privatnom životu i razlozima zašto ne želi da se opet uda.

– Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu – rekla je ona jednom prilikom u emisiji “Promena” .

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)