in

Mina Lazarević je samohrana majka, a ovako se nosi sa problemima

Mina Lazarević je samohrana majka, a ovako se nosi sa problemima

Pozorišna, filmska i televizijska glumica Mina Lazarević ove godine slavi 30 godina svoje karijere.

Poznata glumica Mina Lazarević je svog prvog sina Luku, rodila 1998. godine, a samo dva meseca nakon porođaja je dobila ulogu u seriji „Porodično blago“ koja joj je promenila život.

Lepa glumica iza sebe ima dva neuspešna braka, a iz drugog braka ima još jednog sina koji nosi ime Marko i ćerku Ivu.

Ona je bila gost portala Nova.rs i u ekskluzivnoj ispovesti ispričala najsitnije detalje o početku karijere, upisu na fakultet u 15. godini, odustajanju od muzičke akademije i upisu na FDU, kako je dobila ulogu čuvene Čupke u „Porodičnom blagu“ samo dva meseca posle porođaja, a govorila je i po glumačkim legendama sa kojima je radila.

Mina Lazarević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica se tom prilikom osvrnula i na svoj privatan život, te nam je otkrila koliko je teško biti samohrana majka u našoj zemlji.

„Ne znam zemlju u kojoj je to lako, samohrana majke ne znači samo da mora da radi i zarađuje, nego sve, ja često kažem da i kažnjavam i ljubim za laku noć, moram da budem i dobar i loš policajac. Mora da bude neka moja emotivna unutrašnjost zadovoljena, majčinska, profesionalna, prijateljska sve te žene u meni moraju da budu zadovoljene i dan se ne završava nikada. Ja spavam po 4 sata dnevno da bih sve stigla. Bog ti da onoliko koliko ti možeš da podneseš, samo moraš ti to da prihvatiš i voziš sa osmehom na licu, a to što glumci rade kada odu u penziju to je ta ljubav prema ovom poslu.“

Mina Lazarević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Minu smo pitali i da li njenoj deci imponuje to što im je majka javna ličnosti ili im u nekim situacijama i smeta.

„Ima i kada smeta ali i kada imponuje, kada zadiru u privatnost to nije poželjno, a imponuje im kada mene pomenu u pozitivnom kontekstu“, rekla nam je glumica, a onda nam je otkrila da li se oni intresuju za javnu scenu.

„Pa ne, oni žele da dolaze u pozorište, a kod kuće sam ja keva koja kuva sprema i peče palačinke“, rekla nam je Mina, a drugi deo njene ispovesti pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Upisala sam muzičku akademiju sa 15 godina, a onda mi se sve srušilo“: Mina Lazarević nikad iskrenije o poslu, privatnosti, kolegama i novcu