in

Milica Dabović u nikad vrelijem izdanju FOTO

Milica Dabović u nikad vrelijem izdanju FOTO

Milica Dabović, bivša košarkašica i učesnica prethodne sezone takmičarskog šou programa “Survivor”, objavila je vatrenu fotografiju.

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja prodaje svoje intimne fotografije na Only Fansu ne prestaje da šokira i na Instagramu.

Ona skoro svakodnevno objavljuje svoje golišave fotogrfije na Instagramu, a ovog puta je šokirala pratioce do sada neviđenim izdanjem.

Ona je za potrebe snimanja jednog spota stavila crvenu periku, na sebi nije imala brushalter, a grudi i ostale delove tela je prekrila providnim trakama.

FOTO: Printscreen/Instagram/stefanovamama13

Podsetimo, ona je u intervjuu za Nova.rs otkrila da li je blizu svog cilja da kupi kuću uz pomoć zarade na OnlyFans-u.

„Nisam zbog toga otvorila, ja sam otvorila da bih isplatila trenerke i isplatila sam ih. To je moj privatan biznis, imam svoj brend trenerki, helanki, šortseva, majica, to je pristupačno i lepo. Žene me vole i podržavaju me, a to mi je najvažnije. Imam malu radnju na Karaburmi, ali toliko mi je dobro išlo da sam je zatvorila. Otvorila sam radnju i razmišljala sam da li da je zatvorim ili ne, jedan period smo Stefan (Miličin sin Stefan, prim.aut) i ja u Herceg Novom i nema ko tu da radi, bolje mi ide online iskreno da kažem, tako da žene znaju šta vole i onda se preko Instagrama dogovorimo.“

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije