in

Milica Dabović progovorila o skidanju, pomenula i sportsku penziju koju prima

Milica Dabović progovorila o skidanju, pomenula i sportsku penziju koju prima

Oglasila se na Instagramu.

Bivša košarkašica Milica Dabović napunila je 41 godinu, a tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu i istakla da bi sada sve u svom životu uradila drugačije.

„Razmišljam o godinama koje su proletele. Igrala sam košarku skoro 35 godina i glavni cilj mi je bio dovesti svoj tim do vrha, osvojiti planetu. Zaboravila sam na sebe. I kada bih se opet rodila, sve bih drugačije uradila, samo bih rodila Stefana. Znam da me mnogi osuđuju kada se slikam na način koji se ne uklapa u vrednosti porodica. Ja nikome nisam nanela štetu ni jednom svojom fotografijom, objavom… Mogu samo da je nanesem sebi. Gradim svoj mali svet, borim se svom snagom svoga srca. Borim se ne osuđujući ljude oko sebe, ne ismevajući ih, ne mrzeći“, počela je Milica i dodala:

„Oduvek sam imala potrebu da se pravdam, da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu, na svoju štetu. Lako je napadati ženu, majku, i bivšu sportistkinju koja je dostigla najveće uspehe u zemlji. Koja je dobila nacionalnu penziju! Ali nije lako sve to preživeti. Brojne su žene i majke koje se slikaju potpuno nage, brojne su majke koje su zakopčane do grla ali se drogiraju, tuku svoju decu, maltretiraju sve oko sebe. Znate li koliko boli kada je roditelj sa detetom potpuno sam? Ali o tome više ne želim da pišem! O sreći se ćuti. Pre nego što krenete da me kritikujete, razmislite o tome“, zaključila je.

BONUS VIDEO: „Kada bih se skinula bila bih beznačajna“: Milica Dabović ponosna na svoje golišave slike