in

Milena Popović je čestitala sinu rođendan snažnim rečima koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine Milena Popović danas je posebno emotivna zbog njoj, jednog od najbitnijih dana u životu. Naime, njenom sinu danas je rođendan.

Ona je posebno emotivno uputila čestitku svom nasledniku Bogdanu, a na nju mnogi nisu ostali imunu. Milena se u ovoj čestitki osvrnula i na celokupnu porodičnu tragediju u kojoj je njen sin ostao bez voljenog oca, političara Olivera Ivanovića.

-Iz velike i čiste ljubavi. Bogom dan. Dečak ljubav. Dečak hrabrost. Najveća radost i snaga svoga oca.Sa 4 godine naučio šta je zatvorska ćelija, Sud, nepravda, borba za oca. Živeo za posete ponedeljkom i četvrtkom. Brojeve i slova naučio u zatvorskoj ćeliji sa ocem. Rođendane provodio pod policijskim nadzorom. Palio sveću nedjeljom u crkvi za tatu. Sa nepunih sedam saznao šta je smrt – piše u Mileninoj objavi na Instagram nalogu.

 

 

Kako je Popovićeva nedavno govorila u intervjuu za Srećnu republiku, u svom sinu vidi mnoge očeve osobine te da on stasava u pravičnog mladića posvećenog porodici kakav je bio i Oliver.

Čini se da je Milena veoma ponosna na to u kakvog čoveka stasava njen sin uprkos svihhm teškim godinama koje su iza njih. Milena je uspela da pronađe i svoju sreću kraj Igora Jurića za koga je rekla da je uspeo da ispuni prazninu u njenom i srcu njenog sina.

Foto: Vlada Lukić

milena popovic sa sinom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: