in

Milena Pavlović nas je osvojila ulogom Marine u filmu “Mi nismo anđeli”, a malo je poznato da sa ovim kolegom ima troje dece

Milena Pavlović nas je osvojila ulogom Marine u filmu “Mi nismo anđeli”, a malo je poznato da sa ovim kolegom ima troje dece

Njihova ljubav traje već dve decenije.

Naša glumica Milena Pavlović Čučilović rođena je u umetničkoj porodici.

Naime, njen otac je proslavljeni reditelj Živojin Pavlović, a majka književnica Snežana Lukić.

Početkom devedesetih snimila je svoju debitantsku ulogu, koja joj je obeležila karijeru, a u pitanju je film „Mi nismo anđeli“, gde tumačila Marinu.

Nakon toga, pojavila se i u „Lepa sela lepo gore“, „Tri palme za dve bitange“, „Država mrtvih“, „Moj rođak sa sela“, „Selo gori, a baba se češlja“ i drugim projektima.

Malo je poznato da je Milena godina u braku sa kolegom Milanom Čučilovićem.

Milan Čučilović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Zajedno su oko 20 godina, a imaju troje dece.

“ I sada ponekad maštamo da dobijemo četvrto, ali to je stvarno u domenu naučne fantastike. Kada bi samo moglo bolje da se živi u Srbiji, onda bismo proširili porodicu“, rekao je glumac jednom prilikom.

Pre nekoliko godina, pojavila se vest da se glumački par razvodi. Ipak, Milena je ovo demantovala.

„Ne rastajemo se. Imali smo manjih trzavica i sad je sve u redu“, kazala je ona tada i dodala šta najviše voli kod supruga.

Milena Pavlović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se nas petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo điki-điki i onda se cmačemo. To uvek pomaže“, kazala je glumica.

Milan Čučilović je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a gledali smo ga i u serijama „Gore dole“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Južni vetar“ i drugim.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica