in

Mia Bjelogrlić u „Novom danu“ vikendom – NOVA portal

Mia Bjelogrlić u „Novom danu“ vikendom – NOVA portal

“Novi dan”, jutarnji program N1 televizije, dobija pojačanje i uigranom timu se pridružuje Mia Bjelogrlić, koja će gledaoce vikendom voditi kroz najvažnije i najaktuelnije teme i razgovarati sa brojnim sagovornicima u studiju.

Mia je već nekoliko meseci u informativnoj redakciji N1 i gledaoci su imali priliku da gledaju njene priloge u različitim emisijama ali i da prate segment “Tumač stvarnosti” koji ide u okviru jutarnjeg programa ponedeljkom i sredom.

Diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Tri godine provela je u sektoru odnosa sa medijima pri Evropskoj uniji i Unicefu. Autorka je i producentkinja dokumentarnog serijala o položaju žena u Srbiji “Ona se budi”, koji je emitovan na N1 televiziji 2022. godine. Dobitnica je nagrade “Ženska hrabrost”.

“Novinarski posao na N1 televiziji je jedna od važnijih stvari koja mi se desila u životu, a izgradnja novinarske karijere u slobodnom i profesionalnom okruženju privilegija. Mnogo se radujem novom izazovu i započinjanju dana sa našim gledaocima. Osećam odgovornost prema njima i verujem da nas čekaju zanimljiva zajednička jutra sa aktuelnim temama, ali i analizama društvenih pojava i fenomena. Volela bih da se među mojim gostima nađe i više mladih ljudi kao i onih koji do sada nisu bili mnogo zastupljeni u medijima, a imaju šta da kažu”, ističe Mia Bjelogrlić.

Njen prelazak na poziciju voditelja “Novog dana” samo je jedna od novina koje gledaoce očekuje u narednom periodu. I dalje ćemo donositi pouzdane, proverene i korisne informacije za početak dana, postavljati pitanja i tražiti odgovore od nadležnih ali i analizirati društveno političke događaje. Pored toga, pripremili smo i novu scenografiju, uvodimo brojne nove segmente emisije, a osnažićemo i tim reportera koji će se svakog jutra izveštavati sa različitih lokacija.

Tročasovni program uživo tokom nedelje od 8 do 11h i dalje će voditi poznata televizijska novinarka i autorka Nataša Miljković, sa kojom su gledaoci navikli da se bude tokom protekle tri godine.

Ekipa producenata i reportera koji svakodnevno kreira “Novi dan” Darko Nikolić, Peđa Đukanović, Tamara Urošević, Dimitrije Đurić, Stefan Miljuš, Miloš Đošić sa nestrpljenjem čeka da gledaocima ponudi novo, osveženo izdanje jutarnjeg programa.

BONUS VIDEO: Ona se budi – gost Mia Bjelogrlić