in

Metju Peri pisao da želi smrt Kijanuu Rivsu, naišao na osudu javnosti, a sada te delove izbacuje iz svojih memoara

Metju Peri pisao da želi smrt Kijanuu Rivsu, naišao na osudu javnosti, a sada te delove izbacuje iz svojih memoara

Glumac najpoznatiji po ulozi Čendlera u seriji “Prijatelji” otkrio je brojne detalje iz svog privatnog života, ali je spomenuo i mnoge svoje kolege.

U pitanju je knjiga o njegovom životu, koja nosi naziv „Friends, lovers and the big terrible thing“. Američki mediji pisali su da postoji neprimeren deo u ovoj knjizi, gde se spominje Kijanu Rivs, u kom Peri raspravlja o konceptu droge i zavisnosti kada je spomenuo smrt slavnih osoba.

„Zašto originalni mislioci poput Rivera Feniksa i Hita Ledžera umiru, ali Kijanu Rivs još uvek hoda među nama? River je bio prekrasan čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svet, pokazalo se. Čini se da uvek stvarno talentovani momci odlaze“, naveo je glumac u memoarima.

Ovo je izazvalo burne reakcije javnosti.

Na drugom mestu u knjizi ponovno je napao kolegu dok je raspravljao o smrti glumca i komičara Krisa Farlija.

Ljudi su bili toliko zbunjeni nasumičnim napadima na slavnog glumca, koji slovi za humanitarca broj jedan, i mnogi su se pitali otkud ta svađa. No, Metju je tokom Festivala knjiga Los Ađeles Tajmsa otkrio da se ti odlomci, ipak, neće pojaviti ni u jednom novom primerku knjige.

„Bila je to opaka stvar. Izvukao sam njegovo ime jer živimo u istoj ulici. Javno sam mu se izvinio. Buduće verzije knjige neće sadržati njegovo ime“, istakao je glumac ovom prilikom, prenosi Entertainment Weekly.

BONUS VIDEO: Sofija Juričan i Ljubomir Bulajić: Život između pozorišnih uloga i domaćih serija