in

Metju Koma otišao je na vazektomiju

Ovo je uradio jer mu je supruga trudna po četvrti put, Foto: Instagram/matthewkoma

Metju Koma (36) kompozitor, producent i suprug američke pevačice i glumice Hilari Daf (36) otišao je na vazektomiju u trenutku dok je njegova supruga trudna s njihovim trećim detetom.

Hilari Daf već ima 11-godišnjeg sina Luku s prvim suprugom Majom Komrijem i 5-godišnjeg Binksa i dvogodišnju Mej s Metjuom, ali izgleda da je pevačica odlučila da tu stane kada je potomstvo u pitanju.

Ovo je uradio jer mu je supruga trudna po četvrti put
Ovo je uradio jer mu je supruga trudna po četvrti putfoto: printscreen

Zbog ove odluke Koma je otišao na vazektomiju, a proces detaljno je podelio na Instagram. Metrju snimio se na putu prema bolnici i napisao: “Danas je dan za vazektomiju!”

Zatim je usledila fotografija iz bolnice, uz opis: “Dobio diazepam”.

“Iskreno, uopšte nije loše. Sigurno je bolje od odlaska zubaru. 10/10, preporučujem”, poručio je 36-godišnjak dok pozira sa zavojem u gaćama. Kasnije je priznao da se osjećao “vrlo naduvano” i da nikada pre toga nije konzumirao narkotike.

Podelio je i fotografiju na kojoj ga njegova trudna supruga vozi kući posle zahvata, a u opisu je napisao: “Zgodna medicinska sestra.”

Metju je poznat po saradnjama s Tiestom, Zeddom i Sebastianom Ingrossom. On i Hilari verili su se u maju 2019. i venčali u decembru iste godine, nakon tri godine veze.

Bonus video:


00:51

SNAŽNA EKSPLOZIJA ODJEKNULA U KINESKOM GRADU! Uništena četvorospratnica, broje mrtve i povređene

(Espreso / Blic žena/ Milorad Milovanović/ Prenela:M.S.)