in

Merjem Uzerli proslavila ćerki rođendan

Merjem Uzerli proslavila ćerki rođendan

Merjem Uzerli, Foto: Profimedia

Turska glumica Merjem Uzerli koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u popularnoj seriji “Sulejman Veličansteni”, od prvog trenutka kada se pojavila na malim ekranima osvojila je srca publike.

Popularna Hurem, kako je i dalje fanovi nazivaju, nakon velike slave i uspeha, nije uspela da se nosi sa tim, pa je prošla kroz veliku krizu pre rođenja prvog deteta. Njen tadašnji verenik ju je nagovarao i da abortira, ali je Hurem ipak izdržala pritisak i rodila ćerku Laru.

Pre tri godine, glumica je dobila i drugu ćerku, međutim ime njenog oca nikada nije otkrila javnosti, a sada je sa porodicom proslavila rođendan male Lili Koi. Ona je naslednici priredila pravu bajkovitu atmosferu gde je sve bilo u znaku popularne ruske crtane serije “Maša i medved”.

Čak se i lepa glumica maskirala u Mašu, a fanovi je nisu odmah prepoznali. Fotografije sa zabave je podelila na Instagramu, a sudeći po osmesima, lepa glumica je nikad srećnija sa svojom decom.

Dosta se pisalo o njenom dugom partneru, a pretpostavlja se da je reč o glumcu Čaglaru Ertugrulu, koji je navodno i otac njene druge ćerke. Međutim, ni on ni ona nisu želeli da se oglašavaju povodom tih navoda, pa je tako sve ostalo na nivou pretpostavke.

Merjem je glumu ostavila po strani, posvetila se porodici i manekenstvu, a u Berlinu je otvorila i prodavnicu zdravih slatkiša.

Bonus video:


01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreos/Mondo/A.K. Prenela:I.R.)