in

Mel B o povratku u majčin dom nakon zlostavljanja

Melani Braun, Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica Melani Braun, najpoznatija kao bivša članica grupe “Spajs grls”, koja je bankrotirala pre nekoliko godina, nakon što je izašla iz nasilnog braka, napustila je Kaliforniju i vratila se kući u Lids u bungalov svoje majke.

Pevačica (48) kaže da je, dok je dok se osećala veoma moćno kao žena, bila u nemoćnoj situaciji nakon zlostavljanja, prenosi BBC.

Odluku da se vrati kući donela je dok su “Spajs grls” oduševljavale Veliku Britaniju na rasprodanoj turneji 2019. godine.

'Nisam bila samo fizički, nego i finansijski zlostavljana '
“Nisam bila samo fizički, nego i finansijski zlostavljana “foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Iako su nastupi bili profitabilni, Braun je morala da plaća sudske troškove i novac bivšem mužu Stivenu Belafonteu, za kojeg je tvrdila da je zlostavljao.

– Nisam bila samo emocionalno i fizički zlostavljana, bilo sam i finansijski zlostavljanja. Nisam shvatala da nemam toliko novca koliko sam mislila da imam. Tako da sam bukvalno morala da jedem skromnu pitu, da živim sa svojom mamom – rekla je ona.

Belafonte, filmski producent, više puta je demantovao tvrdnje koje je pevačica iznela protiv njega.

Postigli su nagodbu van suda 2017. godine, a njihov razvod je okončan godinu dana kasnije. Kao deo nagodbe, Braun je morala da plati Belafonteu paušalni iznos od 350.000 dolara plus 5.000 dolara mesečno kao izdržavanje za njihovu ćerku Medison.

Pevačica, koja je govorila o svom životu nakon zlostavljanja u svojoj knjizi “Brutalno pošten”, kaže da joj je povratak u Lids definitivno pomogao da stane na noge.

Braun je u februaru na Instagramu objavila da je nakon “krvavo napornog rada” koji je trajao više od pet godina konačno mogla da kupi svoj dom.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Tanjug/24sedam/Prenela:M.Ć)