in

Mekenzi Filips o incestu

Mekenzi Filips o incestu

Glumica, Foto: Profimedia

Jedna od najšokantnijih ispovesti kod Opre Vinfri svakako je priznanje glumice Mekenzi Filips koja je priznala da je sa ocem punih 10 godina bila u incestuoznoj vezi.

Naime, njen otac je preminuo osam godina pre njene ispovesti nakon koje su skrhane bile njene polusestre Čajna i Biža, ali i njegova udovica.

“Jednom kada je naša tajna izašla na videlo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim,” rekla je američka glumica i pevačica.

Ona je svoje detinjstvo opisala kao turbulentno, a njeno priznanje da joj je od 11. godine davao kokain, a da su od 19. godine bili u seksualnoj vezi zgrozila je čitavu javnost. Veza je prekinuta kada je ostala u drugom stanju, a nije znala ko je otac deteta, tada joj je ”Papa Džon” platio abortus.

Inače, Mekenzi je jezivu tajnu otkrila i 2009. u knjizi ‘High on Arrival’, u kojoj je napisala da ju je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod uticajem droge i alkohola. U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanja i da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem. Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

Mekenzi se dugo godina borila sa zavisnošću od narkotika, ali je uspela da se izvuče iz svega i uredi svoj život, te sada radi u rehabilitacionom centru.

Ova glumica se proslavila u Diznijevim filmovima ”American Graffiti”, ”One Day at a Time”… Njen otac je bio čuveni “Papa Džon”, muzičar jednog od najpopularnjih bendova tih vremena “Mamas and Papas”, te je tako ona i dospela u svet šoubiza.

Bonus video:

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Stil)