in

Marko Janketić objasnio zbog čega je ljut na sistem i državu VIDEO

Marko Janketić objasnio zbog čega je ljut na sistem i državu VIDEO

Mladi glumac Marko Janketić, sin glumca Miše Janketića i glumice Svjetlane Knežević, bio je novi gost emisije “PopTok”. U emisiji je pričao o stanju u društvu, govoreći da “U Srbiji nikada bolje neće biti”, kao i da svojim ćerkama želi da se “odsele odavde”.

„Ja sam petog oktobra ispred Skupštine bio, protestvovao, a ništa se nije promenilo“, rekao je Marko Janketić u jednom trenutku.

Govoreći o svojim ćerkama, rekao je da bi voleo da žive u društvu u kojem institucije funkcionišu.

„Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao“, rekao je Marko Janketić.

Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.

„Odavde bi trebalo otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neće biti“, rekao je on u emisiji „PopTok“.

„Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao“, rekao je glumac.

Celu epizodu „PopTok-a“ sa glumcem Markom Janektićem i Perom Jovovićem pogledajte u videu na početku teksta.

Glumica Gorica Popović, prva gošča emisije „PopTok“, komentarisala je u emisiji Beograd na vodi, tvrdeći da je to kopija Dubaija, grada koji, kako kaže, nije po meri običnog čoveka.

„Nisam zadovoljna šta se radi sa ovim gradom, centar se premešta gde je taj Beograd na vodi. To mi izgleda grozno. Bila sam u Dubaiju prošle godine prvi put, to je jedna kopija Dubaija. Dubai za siromašne. To nije grad po meri ljudi. To su zgradurine od mnogo spratova, jako malo zelenila, ne sviđa mi se“, rekla je Gorica u emisiji „PopTok“.

BONUS VIDEO: PopTok sa Duškom Vučinić