in

“Marko danas ne pije i radi!”

Snežana Đurišić i Marko Gvozdenović, Foto: ANA PAUNKOVIĆ, MARINA LOPIČIĆ

Nakon što se u medijima pojavila informacija, da je Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, počeo da radi i posle burne zatvorske prošlosti vratio normalnom životu, i radio kao dostavljač za platu od 30.0000 dinara, par dana kasnije izašla je infomacija da je vlasnika ribljeg restorana ojadio za 20.000 i nikad se nije javio.

Snežana Đurišić
foto: STEFAN JOKIĆ

Poznato je da se Snežana nije oglašavala često a temu svog sina Marka, ali sada je rešila da stavi tačku na loše priče jer, kako kaže, on se promenio i treba to poštovati i ostaviti ga na miru.

– Ja ne znam kome je toliko stalo da evocira nesto o čemu se već pisalo, pa usput još i dodaje nešto što nije bilo. Marko je punoletan i kao takav snosio je odgovornost za sve što je uradio. Zahvaljujći medijima i činjenici da mu je majka javno lice, izgleda da su njegove greške teže nego greške nekoga ko to nije. Evo, hvala Bogu, Marko danas ne pije i radi. Ovo je poslednji put da se ja, kao njegova majka, oglašavam ovim povodom, a zlobnicima kojima su ovo mile teme želim milost Božju – poručuje pevačica za “Blic”.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)