in

Mariša Valas se presvukla za svega 45 sekundi

Mariša Valas, Foto: Printscreen/TikTok/marishawallace

Odlazak u pozorište za mnoge od nas je posebno iščekivano znajući u kakvom ćemo programu uživati sve vreme. Obrazovani glumci i pevači drže našu pažnju, a scenografija i uloge koje su nedeljama unazad uvežbavali daje poseban pečat celoj toj priči.

U jednom snimku koji se pojavio na TikTok-u i sakupio 2,4 miliona poznata glumica u američkom muzičkom pozorištu, Mariša Valas pokazala je u svega nekoliko sekundi jedan segment svog rada.

U opisu objave stoji “imaš 45 sekundi da odeš iz kluba u kancelariju” te prikazuje brodvejsku glumicu kako u svom kostimu trči ka bekstejdžu da promeni odeću za narednu ulogu. Pošto je bila u kostimu pevačice i plesačice, ona se uz pomoć tima koji joj je pomogao, presvukla za svega 45 sekundi te na sebi dodala sve što treba za narednu uogu i potpuno transformisala u kancelarijsku službenicu.

Svi su vrlo smireno prišli tome, a dok se u pozadini čuo aplauz za njenu prethodnu izvedbu, Mariša je već bila spremna da stupi na pozorišnu scenu potpuno transformisana. Ovo je ljude na društvenim mrežama ostavilo bez teksta.

Poznata američka glumica u mjuziklima je pratiocima rekla da pored teksta i promenjene odeće ona dobro mora da zapamti i koreografiju. Navela je kako crvena svetla koja se vide u jednom trenutku na njoj isključivo pomažu da se ne ometa publika svetlom dok ljudi iz njenog tima popravljaju njenu odeću i detalje.

Valas je poznata glumica i pevačica i radila je i u Americi i u Britaniji, te često pevala za kraljevsku porodicu. Ona je imala zapažene uspehe i velike koncerte, a dobila je nagradu za najbolju glumicu za nastup u Oklahomi.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Srećna Republika/Prenela:M.Ć)