in

MARINKOVA PODRŠKA TOKOM TEŠKIH DANA JE BILA ONA! Iako su se RAZVELI, lepa plavuša mu je dala DRUGU ŠANSU

Popularni pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas.

Rokvić je preminuo danas , a ranije je objavljeno da je hospitalizovan i da je njegovo zdravstveno stanje teško.

Zdravstveno stanje Marinka Rokvića bilo je ozbiljno ugroženo, a pored sinova Marka i Nikole pevaču veliku podršku pruža i supruga Slavica, nekadašnja medicinska sestra i spisateljica koja ne voli javno da se eksonira.

Iako je u porodici Rokvić sve ispunjeno ljubavlju i razumevanjem, Marinko i Slavica u svom višedecenijskom braku iza sebe imali i veliku krizu. Naime, svojevremeno su mediji pisali da je poznati pevač imao aferu sa daleko mlađom Makedonkom, zbog čega je njegova supruga napustila porodični dom na Košutnjaku, čvrsto rešena da na tri decenije dug brak stavi tačku. Par se i zvanično razveo, ali je pevač odlučio da se bori za svoju najveću ljubav.

Supruga Marinka Rokvića nije ostala imuna na njegov trud. Nakon nekoliko meseci teškog perioda, Slavica je ipak braku dala novu šansu i vratila se u porodični dom, gde danas žive u harmoničnom odnosu.

Supruga Marinka Rokvića najveće simpatije javnosti dobila je kada je supruga nagovorila da prizna Darija, sina iz vanbračne veze, koji danas sa braćom Markom i Nikolom ima divan, skladan odnos.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Story)