in

Marina Visković daje savet kako da kontrolišete bes

Marina Visković daje savet kako da kontrolišete bes

Pevačica otvorila dušu.

Marina otkriva da je prošla kroz period ozbiljnog vaganja da li će se baviti pevanjem ili profesionalnim sportom poput kik boksa, ali da je ljubav prema mikrofonu presudila.

Pevačica Marina Visković jedna je od mnogobrojnih pevačica koje vode računa o svom izgledu. Često je u intervjuima isticala da je teretana njena druga kuća, a da je zdrava ishrana sastavni deo njenog života kako bi uvek imala vitku liniju. Marina sada za “Super TV“ otkriva da odmalena voli borilačke veštine i da joj je kik boks jedna od mnogobrojnih strasti, piše Blic.

„Odmalena su me privlačile borilačke veštine i najveća želja mi je bila da treniram kik boks. U osnovnoj školi imala sam izazov da se profesionalno posvetim tome ili muzici. Međutim, kao što se vidi, izabrala sam jednu stranu, a to je muzika. Mada sam sigurna da bih takođe bila uspešna i u kik boksu. To mi je ujedno i omiljeni sport. Sportski sam tip i to ni ne krijem, primeti se i po meni da sam stalno u kondiciji“, izjavila je Marina u jednoj emisiji i otkrila da bi se najradije u ringu našla sa koleginicom Marinom Tadić.

Marina Visković Foto: Andreja Damnjanović

„Posle treninga na kik boksu, obavezno idem u teretanu i radim vežbe na spravama. Redovno treniram i preporučujem svima da bez obzira na to kojim se poslom bave obavezno odvoje makar pola sata dnevno i vežbaju. Konstatno sam u teretani, to mi dođe kao jedna vrsta terapije, pa se moji prijatelji često našale sa mnom i pitaju me da li se spremam za Olimpijske igre. Ne bih mogla da zamislim život bez treninga i sigurno da bih se osećala lošije“, rekla je Marina te se osvrnula na zdrav način ishrane.

„Trudim se da eliminišem sve loše navike kada je hrana u pitanju. A s druge strane nisam neki preterani ljubitelj slatkiša, ne volim gazirane sokove, tako da sam mirna što se tiče tog dela svakodnevne zavisnosti koju mnogi imaju. Obožavam najviše domaću i kuvanu hranu, ali kada poželim da pojedem nešto što ne jedem svakog dana, ne sputavam se u tome. Imam mnogo nastupa, nije mi redovan san i ogranizam mi traži dosta šećera i masti, međutim trudim se da se hranim zdravo sa više manjih obroka, dosta voća i povrća na meniju. Isto tako, dosta vode igra ključnu ulogu kada je moj organizam u pitanju“, rekla je pevačica.

„Trenutno radim na novim pesmama. Uskoro izlazi singl “Vara”, a zatim i projekat “Momentum” na koji sam jako ponosna. Dugo sam, sa svojom ekipom, radila na tome. Prepevali smo moje stare pesme, dali im novi vizuelni identitet i zvuk. Mnogo toga je u planu, bila sam vredna i smatram da je 2023. moja godina“, obečala je Marina svojim fanovima.

Marina Visković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

S obzirom na to da je Marina opasna u ringu, privatno nije osvetoljubiva.

„Ne bih nijednog bivšeg momka nokautirala. Nemam taj poriv da se svetim bivšima. Oni su jednostavno bili deo mog života u jednom periodu i ja tu ne mogu ništa da promenim“, kaže ona.

Viskovićeva ističe da ne robuje stereotipima i da ne stavlja u prvi plan kao ostale devojke grudi i zadnjicu, već da su joj na prvom mestu leđa i ruke. Isto tako, nije nimalo skromna kada je njen izgled u pitanju.

„Sve volim na svom telu. Nisam skromna nikad, volim sve. Ja se za ovo telo borim i odričem. U torbi su mi kruška i jogurt. Treba da pojedem to po mom proračunatom vremenu da budem ovako zgodna i da mogu da se hvalim. Isto tako volela bih da mi kosa bude prirodno duga i kovrdžava. Posebno volim svoja leđa i svoje ruke. Zadnjica i grudi su mi prevaziđeni, tako da ih ne stavljam u prvi plan“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Marina Visković na svadbi Mie Borisavljević