in

Marijana Mateus nikad srećnija u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Marijana Mateus, Foto: Instagram

Marijana Mateus svakog 26. marta javno uputi rođendansku čestitku posebnom muškarcu u svom životu, a dok nije počela pandemija tim povodom obavezno je dolazila u Srbiju, bez obzira na kom je kraju sveta.

Tako je bilo i ovog proleća, kada je na svom Instagramu napisala:

„Danas je poseban dan, mom bratu je rođendan. Srećan ti rođendan, moj voljeni brate!“

Brat Marijane Mateus ove godine priredio je i gala proslavu, a kako se veselio u sestrinom zagrljaju najbolje svedoče fotografije i video zapis koji je kreatorka objavila na Instagramu.

Marijanin dve godine mlađi brat Dragan nikada se nije medijski eksponirao. Uspešno se bavi advokaturom u Novom Sadu, u braku je sa Sofijom, koja je i sama pravnica. Roditelji su dvoje dece. To je otprilike sve što se o Draganu Čoliću zna.

Rođeni brat Marijane Mateus njena je velika podrška

Marijana i Dragan detinjstvo su proveli u Vrbasu, odakle su se kasnije preselili u Novi Sad. S obzirom na to da je među njima mala razlika u godinama, uvek su bili vezani, a starija sestra je o njemu brinula i kao devojčica. O tome je, između ostalog, pisala u autobiografskoj knjizi, koju je objavila pre desetak godina.

‒ Pripadali smo višem srednjem sloju, mada se ljudi u to vreme nisu tako delili po onome što imaju. Otac Bora radio je kao ekonomista i bio je finansijski direktor Poljoprivrednog dobra u Vrbasu, a mama je bila službenica. Otac je bio strog, za razliku od majke, koja je balansirala i trudila se da naš život ide u drugom pravcu. Bila je žena ispred svog vremena i inicijator našeg preseljenja u Novi Sad ‒ prisetila se Marijana svojih roditelja.

Bonus video:

Marijana Mateus stigla na Cecin rođendan

00:34

Marijana Mateus stigla na Cecin rođendan

(Espreso/Hello)