in

Marija Šerifović objavila emotivnu poruku, evo KO JOJ NEDOSTAJE!

Pevačica Marija Šerifović malo priprema novi album koji je najavila za sledeću godinu, a malo uživa u odmoru. Trenutno je na tajnoj destinaciji, a fanovima je samo odgovorila da je obično uvek na 3.000 km od Srbije. 

Ona se danas setila nekoga ko joj nedostaje i tim povodom je podelila svoju verziju pesme Nocturno na Instagramu, a evo i kome ju je posvetila.

Bio i ostao najveći. Ti samo lepo sanjaj, a mi ćemo se potruditi da ne budeš zaboravljen nikada – napisala je Marija uz haštagove #Nedostaješ #4godine #OliverDragojević

Pevač Oliver Dragojević koji je preminuo pre 4 godine je taj koga se danas setila pevačica i koji joj nedostaje, a tim povodom sa pratiocima je podelila svoju verziju njegove pesme.

Za svega 2 sata objava je naišla na 14.000 sviđanja, a pevačica Nina Badrić je bila samo jedna od hiljade ljudi koji su reagovali emotivno na Marijin snimak.

– Kakav glas, kakav divan način da mu se ukaže čast –

– Zauvek u srcima –

– Živeće on večno u svojim pesmama, posebno kada ih ti otpevaš –

– Bravo Marija! Nikada ne treba zaboraviti ovakve pevačke veličine, poput maestra Olivera –

– Ova verzija Nocturna ima toliko emocija da je to čudo –

– Kraljica si bila i ostala –

– Šta reći osim, bravo Maro! –

– Svaka čast carice –

Marija je pre nedelju dana objavila i fotografije sa pevačem Matijom Cvekom sa kojim očigledno sarađuje na svom novom albumu, koji je pratiocima odgovorila da izlazi naredne godine. Ova objava je dobila i 30.000 sviđanja za svega par dana.

Da, zbližili smo se. Sjajan momak i još bolji umetnik @matijacvek, mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva – napisala je Šerifovićeva.

– Moj najdraži pevač i najdraža pevačica na jednom mjestu, ajoj –

– Pojedinačno nam srca oboje kidate, a tek kad bude zajedno, ne smem ni da zamislim –

– To je duet kojeg želimo! Jedva sam čekala ovakve vesti, energije su vam predivne, a glasovi još bolji. Ceo region uživaće plodove vaše saradnje. Srećno, legende! – bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO: