in

MARIJA KARAN DONELA BITNU ODLUKU ZA SVOG SINA! Suze tekle niz lice!

Foto: Printscreen Instagram

Sin Marije Karan, Marko Leo po prvi put danas seo je u đačku klupu a škola koju će pohađati je jedna od najboljih u srpskoj prestonici.

Glumica je, naime, odlučila da sina, kojeg je dobila u braku sa američkim producentom Džoelom Lubinom upiše u privatnu školu, gde se časovi pohađaju na engleskom jeziku.

Mama i sin prethodnog dana posetili su obrazovanu ustanovu za koju su se opredelili, kako bi se on privikao na okruženje, a već danas sa novim drugarima mališan je seo u đačku klupu i pratio je nastavu.

Marija Karan
foto: Printscreen

– Kada je Marko imao svega par meseci počela sam da primenjujem RIE, koji je osmislila Magda Gerber. Naime, mnogo mi se dopadao odnos koji je moja najbolja drugarica imala sa svojim sinom, a ona je stalno spominjala taj metod vaspitanja. Njen dečak je s nepune dve godine sve dobro razumevao i sarađivao s odraslima. Svuda je išao sa nama i bio predivno dete, tako da mi je bio inspiracija. Pročitala sam knjigu o tome i sve što je pisalo za mene je imalo smisla. Bez obzira gde smo Marko Leo, stoga, tačno zna koje su mu obaveze i ritam mu se ne menja. Odlično govori tri jezika, srpski, engleski i španski – objasnila je ranije glumica.

Sin Marije Karan otpočeo je najlepše životno razdoblje, a po slikama koje je objavila na “instagramu” čini se da su zbog toga ponosnoj mami potekle suze radosnice.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)