in

Marija i Viki zaratile u Zvezdama Granda (VIDEO)

Marija i Viki zaratile u Zvezdama Granda (VIDEO)

Ekipa emisije „Zvezde Granda“ nastavlja dalje udarničkim tempom, pa se ove subote emituje prva emisija drugog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu.

Sada sve izlazi na videlo, pa će se tako lako videti koliko su mentori radili sa mladim pevačima, ali i koliko su ih takmičari slušali i primenili sve ono što su im govorili na probama.

Već u prvoj emisiji ovog kruga, krenule su žestoke svađe žirija, a svako se grčevito bori da se njihovi kandidati plasiraju u naredni krug takmičenja.

Na samom startu emisije Ceca se žestoko iznervirala, pa je svima održala lekciju za pamćenje, ali je poručila svojim kolegama iz žirija da ne budu toliko stogi prema kandidatim jer je još uvek sam početak takmičenja.

„Naravno, ja se ne slažem sa žirijem, sad svi pevaju kao Pavaroti i svi kao Pavaroti su napravili velike karijere, e pa to nije tačno“, poručila je Ceca koja nije mogla sa sakrije bes.

Kako je emisija odmicala, tako su se strasti zahuktavale, pa su se žestoko posvađale Marija i Viki oko jednog kadnidata koji je u Violetinom timu.

„Izgledaš kao da si došao da doneseš nekome poštu, ne mislim na garderobu, već na govor tela“, rekla je Marija, a Viki na ove reči nije mogla da ostane imuna, pa je žestoko odgovorila:

„On se dečko ne bavi pevanjem, već pravi montažne kućice i ne peva. Tek će se baviti pevanjem, ne može sve da nauči za dva dana“, poručila je Viki, a Marija je u svom stilu zaključila raspravu:

„Je l’ si počela već čavko? A ti dečko se lepo probudi ili uzmi čekić i pravi kućice“, zaključila je Marija.

BONUS VIDEO: Đorđe David na snimanju Zvezda Granda: Bosanac je za penziju