Marić se nije ZAUSTAVLJAO, pleo bivšu koleginicu samo tako!

Milomir Marić, Foto: Print Screen Youtube

U toku jutarnje emisije “Dobro jutro Srbijo” na televiziji Hepi, dok se vodila polemika o političkim kampanjama i protivnicima, voditeljka Katarina Korša pokazala je stranu jednih novina na kojoj se videla slika sa ženskom golom nogom. Mariću nije mnogo trebalo da osmisli duhovitu dosetku i usput isproziva Jovanu Jeremić.

Milomir Marić
foto: printscreen

– Je l’ oni aludiraju na neku voditeljku? – upitao je Milomir šaljivim tonom.

– Ja ne znam stvarno, pošto je ovo ni iz čega, gola žena – odgovorila je Katarina.

– Ne, to je bivša naša voditeljka, jeste ona na slici. Našli su negde fotografiju njenu – nastavio je Marić, aludirajući na to da je sadržaj previše provokativan.

Jovana Jeremić
foto: Youtube

– Vi to znate bolje od mene, Jovana javi se molim te, reci da li si ti ovo ili nisi – odgovorila je Korša.

Inače, u pitanju je devojka pod pseudonimom Ljubičica koja je popularnom voditelju poručila “Nema te love zbog koje bih ostavila Marića”.

Poznato je da su Marić i Jovana u odličnim odnosima, pa je sigurno da se njegova koleginica neće ljutiti na njegovu prozivku.

Bonus video:

ŠTA ĆE REĆI ŠA?! TARA U LUDOM PROVODU: Navukla uski top, istakla zadnjicu, stavila nadogradnju, a pored nje bivša SEKSI zadrugarka

00:24

ŠTA ĆE REĆI ŠA?! TARA U LUDOM PROVODU: Navukla uski top, istakla zadnjicu, stavila nadogradnju, a pored nje bivša SEKSI zadrugarka

(Espreso)