in

Manekenka novom fotkom bacila fanove u trans, od njene zadnjice se svima vrti u glavi

Manekenka Rouzi Hantington-Vajtli (36) ponovo je privukla pažnju javnosti tokom svog odmora u Kanu. Slavna britanska manekenka, verenica glumca Džejsona Stejtama, poznata po svom radu sa agencijom Victoria’s Secret, podelila je seriju provokativnih fotografija na društvenim mrežama. Objava je uključivala smelu sliku na kojoj ona leži gola na stomaku, prilikom čega se vidi njena kompletna obnažena zadnjica. 

Fotografija, koja je snimljena ispred balkona sa otvorenim prozorom, izazvala je iznenađenje među skoro 20 miliona njenih pratilaca na Instagramu. Rouzi je ovu intimnu fotografiju jednostavno naslovila: “Jutro u Kanu” uz smajli u vidu francuske zastave.

Ona je takođe podelila i druge prizore sa svog putovanja. Jedna od fotografija prikazuje njene duge zgodne noge dok se divi prelepom pogledu na more, direktno iz svoje hotelske sobe, dok druga ističe njen elegantni stajling za večernji izlazak Kanom. Za tu priliku odabrala je beli komplet u vidu zvonastih pantalona, bele majice i belog kardigana koji je vezala oko struka.

Malo je reći da je posle objave golišave manekenke, koja je u drugoj polovini četvrte decnije i ima dvoje dece, njen Instagram nalog planuo.

Printscreen/Instagram/rosiehw

Rouzi Hantington-Vajtli

Iako se našla salva pohvala za izgled popularne manekenke, većina nije delila oduševljenje njenom golotinjom.

– Savršeno!

– Bilo je ovo sasvim neočekivano od Rouzi.

– Ali zašto si objavila golišavu fotku?

– Fotografija 3. po redu, gde si golišava, je totalno neprikladna, uvek sam te zamišljala kao elegantnu damu.

– Izvini, ali ova 3. fotografija?! Bio sam ubeđen da si drugačija!

– Fotografija br 3 me je naterala da preispitam svoju homoseksualnost!

– Prvo sam lajkovala, pa kada sam naišla na treću sliku, uklonila sam lajk, ne želim da moja ćerka misli, videvši to, da je to nešto normalno.

– Molim te ukloni ovu 3. fotografiju, ti si ipak klasa!

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /