in

MALOLETNA JE SNIMILA VELIKI HIT I POSLE SU JE ZADESILE TRAGEDIJE! Svi su je ZABORAVILI, danas izgleda SAVRŠENO!

Devedesetih godina prošlog veka jedan od hitova bila je numera “Bumbar” koju je otpevala tada maloletna Lina Božović.

Pesma je bila hit 1996. godine, a samo dve godine kasnije Lina se povukla sa scene. Razlog za to je porodična tragedija – Lina je imala samo 17 godina kada je ostala bez oca.

foto: Printscreen

“On je bio sve vreme uz mene, brinuo o mojoj karijeri. Posle očeve smrti sam bila šokirana tim što me je snašlo, ostala sam bez tog oslonca i odlučila sam da napravim pauzu. Kasnije više nisam ni imala želju da se vraćam pevanju”, rekla je svojevremeno Lina.

Lina je prošle godine na Instagramu otkrila i detalje tragedija koje su je zadesile. Nakon što je zadobila povredu noge, Lina se oglasila na društvenoj mreži kako bi opisala komentare koje dobija od najbližih “jer je izigravala gimnastičarku” i povredila se, i tom prilikom otkrila da joj je otac izvršio samoubistvo.

“Sahranila sam oca u njegovoj 39-oj god kad sam tek napunila 16god(samoubistvo), majku u njenoj 50-oj (kancer), muža u njegovoj 42. godini (kancer). Najbitnije tri osobe u životu svake osobe nisam napuštala do poslednjeg daha. Na ovoj slici sam JA sa 39 punih god i gipsom na mojoj nozi. Pri tom sam i majka dvije tinejdžerke od 19 i 14 god”.

Lina je u jednom intervjuu pre dve godine otkrila i da joj scena ne nedostaje, ali “da se rado odazove kada se organizuju tematske žurke s muzikom iz devedesetih”.

Božovićeva se udala, ali je rano ostala i bez supruga. Sada je mama dve ćerke, Eme i Katarine, a sudeći po slikama na njenom Instagramu, izgleda bolje nego ikad.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)