in

Malo koja žena bi mužu oprostila aferu kakvu je imao francuski fudbaler

Malo koja žena bi mužu oprostila aferu kakvu je imao francuski fudbaler

Veliki skandal!

Francuski fudbaler Olivije Žiru (36) sada ima titulu najboljeg strelca u istoriji svoje reprezentacije – ali njegov privatni život je turbulentan.

Od 2011. je u braku s Amerikankom Dženifer Žiru (38) s kojom je dobio četvoro dece. Fudbaler je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega, a ona je poznata po tome što jako čuva svoju privatnost od javnosti i tek povremeno objavi nešto na društvenim mrežama, piše Story.hr.

Foto: ROOSTER LEO ROOSTER / Sipa Press / Profimedia

Dženifer je pokazala i da je spremna svašta oprostiti svom suprugu pa i preljubu. Naime, njihov brak je 2014. bio u krizi kada je Žiru priznao da je imao aferu s manekenkom Selijom Kej.

„Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu, saigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju porodicu i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku’, oglasio se tada Žiru na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je prvo poricao da je u svoju sobu u hotelu Four Seasons u četvrti u Istočnom Londonu doveo Seliju, a sve se odvijalo noć pre nego je s Arsenalom pobedio klub Crystal Palace.

U celu priču je bio upleten i njegov trener Arsen Venger budući da se afera događala pre važnog susreta i fudbaler je novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti. Selija je dokazala svoju romansu s Žiruom fotografijom na Tviteru koja je prikazivala fudbalera u donjem vešu.

Svi su upamtili i Dženiferinu reakciju u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno njen izostanak. Naime, nije se oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram