in

Malo je falilo da se zbog njega ne venčaju

Malo je falilo da se zbog njega ne venčaju

Posle samo dva dana se uselio kod nje.

Glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele važe za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Dodela nagrada Narodno pozoriste

U braku su nekoliko decenija, a kruna njihove ljubavi su sin Jakov i ćerka Lenka. Jednom prilikom je glumica otkrila kako su se upoznali.

„Iako sam znala za njega, pre same predstave se nismo čak ni upoznali. Došla sam slučajno ranije na fakultet jednog dana i videla da je u učionici sedeo samo Pele. Onda mi je iz čista mira rekao: ‘Ja ću tebe da ženim’“, ispričala je Olga svojevremeno u jednom intervjuu.

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, E-Stock/Milos Rafailovic

Pele je odlučio da je otprati do stana, a posle dva dana se uselio kod nje.

„Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada sa ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super“, otkrila je Olga.

Foto:TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Venčanje je upriličeno u krugu najbližih prijatelja, a kum im je bio kolega Boda Ninković. Malo je falilo da se zbog njega ne venčaju.

„Moj kum Boda Ninković zakasnio je na venčanje. Čekali smo ga tako ispred matičara i kada se konačno pojavio, časkom smo završili“, pričao je Pele.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35