in

Majli provocira pesmom bivšeg

Majli provocira pesmom bivšeg

Skandal majstori, Foto: Profimedia

Planetarno popularna pevačica Majli Sajrus nedavno je objavila pesmu “Flowers” pa istom, prema tamošnjim napisima, napravila opšti šou.

Naime, veruje se da je njom “zalepila bivšeg muža Lijama Hemsvorta u facu”, a strasti nikako da se stišaju i fanovi gotovo svakodnevno pronalaze nove detalje njene osvete koju je pretočila i u spot.

Čim je numera “Flowers” ugledala svetlost dana, spekulacije se počele da se nižu. Najpre, objavljena je 13. januara, na Lijamov rođendan i ogroman je broj onih koji nikako ne prihvataju da je to tek bila slučajnost.

Ogroman je broj onih koji nikako ne prihvataju da je sve ovo tek bila slučajnost.
Ogroman je broj onih koji nikako ne prihvataju da je sve ovo tek bila slučajnost.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Zatim, jedan poznati tiktoker preneo je putem svih mogućih svojih platformi i to kako je ova pesma u stvari pevačicin odgovor na hit koji je Hemsvort njoj jednom prilikom posvetio.

U pitanju je numera “When I was your man”, koju izvodi Bruno Mars.

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

U refrenu, on peva o tome kako je “trebalo da joj kupi cveće i drži je za ruku, posveti joj svoje vreme i vodi je na žurke jer sve što je ona želela, je da pleše”.

Majli u svojoj pesmi peva o tome kako “može samoj sebi da kupi cveće, satima sa sobom da priča, izađe da igra…”.

Takođe, pojavile su se i spekulacije da je spot snimljen u kući u kojoj je Lijam prevario Majli “najmanje 14 puta” sa, opet – najmanje, 14 žena.

Podsetimo, Majli je potvrdila krajem decembra 2018. godine da su se ona i Lijam venčali. Par se, inače, upoznao 2009, da bi već iduće godine započeli svoju turbulentnu vezu, a kasnije i brak. Raskidali su i mirili se, raskidali pa odlagali veridbu, venčanje… Sve dok konačno nisu jedno drugom izgovorili sudbonosno „da”, ali to nije dugo potrajalo.

Šakira i Pike mogu malo da odahnu, stigao je novi skandalozni par!

Bonus video:

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE… Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)