in

Majka prva mora da iznese mišljenje o njegovim devojkama

Majka prva mora da iznese mišljenje o njegovim devojkama

Trnovit je put do zvezda.

Bredli Kuper danas važi za jednog od najvećih zavodnika u Holivudu, ali to nije oduvek bilo tako. Prema njegovim rečima u mladosti se dešavalo da ode u klub, a da ga ni jedna devojka ne pogleda.

bradley cooper irina shayk Bredli Kuper i Irina Šajk

Razlog za to bili su njegovi poroci, tačnije problemi sa alkoholom i drogom.

„Imao sam sreću da se to dogodilo kad sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kad sam dobio reklamu za „Wendy’s“. Kada sam se preselio u Los Anđeles zbog serije ‘Alias‘, osećao sam se kao da sam se vratio u srednju školu – nisam mogao da uđem ni u jedan klub, nijedna devojka nije htela da me pogleda. Bio sam totalno depresivan“, priznao je glumac u podcastu „Smartless“.

Kao i mnogi umetnici veoma mlad se odao opijatima, ali kada je stekao svetsku slavu već je taj mračniji deo života bio iza njega. Naime, popularnost je stekao filmom „Mamurluk“ kada je imao 36 godina, tako da je slavu stekao sa već bitnim životnim iskustvom.

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

„Tako je bilo, zapravo, sve do ‘Mamurluka’. Imao sam 36 godina kada sam radio ‘Mamurluk’ tako da sam morao da prođem kroz sve te stvari pre nego što je slava uopšte ušla u moj život na svakodnevnom nivou“, otrio je Kuper.

Zahvalnost za preorbaženje duguje kolegi Vilu Arentu, koji mu je prvi iskreno kazao da ima problem, a ta istina mu je pomogla da „stane na noge“.

„Tada sam prvi put shvatio da imam problem s drogom i alkoholom. To mi je Vil rekao, nikad to neću zaboraviti. To mi je promenilo ceo život. Definitivno sam napravio velike pomake od 29. do 34. godine. Onda sam barem mogao da stanem ispred nekoga da slušam i pričam“, rekao je glumac.

Inače, Bredli je veoma ulagao u svoje obrazovanje, te je nakon završenog koledža studirao engleski jezik, a postdiplomske studije umetnosti je završio u Njujorku. Takođe, tečno govori francuski jezik.

bradley cooper irina shayk Bredli Kuper i Irina Šajk
Bredli Kuper i Irina Šajk Foto: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Osim kao glumac, oprobao se i kao producent. Njegov profesionalni često pada u senku pored njegovog privatnog života. Naime, Bredlija optužuju da ima „edipov sindrom“ zbog prevelike bliskosti sa majkom.

Kako mediji prenose, ona prva mora da da sud o njegovim izabranicama, a potom se meša u svaku njegovu vezu. Bredli je proveo svega šest meseci u braku sa koleginicom Dženifer Espozito, ali je iznenada došlo do razvoda 2007. godine.

Takođe, mnogima je zanimljiva bila njegova veza sa Irinom Šajk, sa kojom je potom dobio i ćerku Leu. Iako su se svi nadali njihovom pomirenju, do toga nije došlo, a kako se spekulisalo krivac za to je opet bila Kuperova majka.

Bredli Kuper i Glorija Kampano Foto: TANJUG/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Bredliju ne smeta njena prevelika prisutnost u njegovom životu, a dnevno se čuju više puta. Glumac se često sa njom pojavljuje na crvenom tepihu, a ističe i da mu mnogo znači njeno mišljenje i savetovanje.

Ništa manje nije bio vezan ni za oca koji mu je preminuo na rukama. Bredli na svaki način čuva uspomenu na oca, te nosi njegovu burmu, što su mnogi opet povezali sa bliskim odnosom sa majkom.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35