in

Majka Lopezove šokirala izjavom, a evo šta kaže latino diva

Majka Lopezove šokirala izjavom, a evo šta kaže latino diva

Dženifer Lopez i Ben Aflek jedan su od najpopularnijih parova na svetu, a njihovu ljubavnu priču mnogi smatraju bajkovitom.

Naime, oni su bili zajedno početkom dvehiljaditih, a čak su se i verili, ali su ipak odlučili da se rastanu neposredno pred venčanje.

Kako su objasnili, tu odluku su doneli jer nisu mogli da se nose sa tolikom pažnjom javnosti i time što ljude zanima svaki njihov korak, te su krenusli svako svojim putem.

Dženifer se udala za pevača Marka Entonija sa kojim e dobila blizance Maksa i Emu, a Ben se oženio koleginicom Dženifer Garner i sa njom dobio troje dece.

Nakon što su se oboje razveli od partnera, Lopezova i Aflek ponovo su stupili u kontakt, a ubrzo su postali i par.

To da su nakon 17 godina opet zajedno, obradovalo je sve njihove obožavaoce, a oni su se potom i venčali u tajnosti, te sada uživaju zajedno.

Dženifer je sada gostovala u emisiji „Today“ i govorila o svom i Benovom braku, a njena majka Gvadalupe se u jednom trenutku uključila i rekla da je jako srećna zbog ćerke.

„Znala sam da ćete biti zajedno jer sam se molila 20 godina“, rekla je Gvadalupe pevačici.

Lopezova je sve vreme bila nasmejana, te je otkrila i kako se Aflek slaže sa njenom decom.

„On je za njih divan, divan otac. On ima svoje troje prelepe dece, a tu smo i mi i on je fantastičan. On se zaista nosi sa izazovom i oni ga vole. Oni ga cene, kao i ja“, istakla je Dženifer Lopez.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda