in

Majka Kebine vanbračne ćerke o devojci njegovog sina, koju otac takođe nije priznao

Majka Kebine vanbračne ćerke o devojci njegovog sina, koju otac takođe nije priznao

Otvorila dušu samo za Nova.rs.

Pevač Dragan Kojić Keba u braku sa suprugom Oljom dobio je dvoje dece, ćerku Natašu i sina Igora.

Nataša već godinama živi u Americi i bavi se muzikom, dok je Igor fudbalski menadžer koji je u centar medijske pažnje dospeo kada se oženio pevačicom Severinom, a ovih dana ponovo je glavna tema svih medija zbog vesti da je, navodno, uplovio u romansu sa glumicom Teodorom Bjelicom.

Ipak, kao što je mnogima poznato, Keba ima i vanbračnu ćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, a Inu nikada nije želeo zvanično da prizna, niti da je upozna. Ipak, sud je utvrdio da je Keba otac, zbog čega je dužan da plati zaostale alimentacije u iznosu od oko 100.000 evra, a pevač se se zbog ove odluke suda žalio. Igor i Nataša podržali su oca u ovom procesu i nikada nisu hteli da upozanju sestru.

Dragan Kojić Keba Novogodisnji program DM Sat
Dragan Kojić Keba Foto: Oleg Jerković

Mi smo sada stupili u kontakt sa Ininom majkom koja je otvoreno govorila o svom odnosu sa porodicom Kojić.

S obzirom na to da je Teodora Bjelica vanbračna ćerka pokojnog Miroslava Lazanskog koji nikada nije želeo da je prizna, pitali smo Ljiljanu da li smatra da će sada, možda, Igor bolje shvatiti Inu i poželeti da upozna sestru.

„Pa, ne znam. Ina je priznata sudskim putem. Ne znam mnogo o Teodorinoj priči i tome da je Gordana Bjelica tužila Lazanskog. Svakom mladom paru želim sreću. Neka je i njima sa srećom“, rekla nam je Ljiljana.

„Jeste malo čudna priča. Malo je filmski sve to sa njima. Ja mislim da se ta porodica mnogo ogrešila što se mene tiče. Mislim da su prokleti i oni i kuća u kojoj žive, to je moje iskreno mišljenje“, dodala je ona.

„Ja ne znam šta bi oni mogli da urade da okaju pred Bogom grehe koje su naneli Ini i dok je rasla i zauvek. Ostavili su posledice po sudbinu mog deteta zauvek. Mislim da je tako, ja njima želim sreću, ali bojim se da, kako stvari stoje, kao vernik bih stavila veliki znak pitanja tu da li bih ja posavetovala nekog svog da prestane da petlja bilo šta sa njima, nekog ko mi je drag“, bez dlake na jeziku nam je rekla Jevremovićeva.

Igor Kojić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Da sad pričam sa nekim i da mi kaže: ‘Idem u kuću kod te i te porodice’, ja bih rekla: ‘Nemoj, brate, majke ti, prokleti su’. Čak i da sam posmatrač sa strane, ogrešili su se, čoveče, to i dalje traje“, dodaje Ljiljana.

Na pitanje da li misli da će Igor sada da se promeni, s obzirom na Teodorinu priču, dala nam je iskren odgovor.

„Ne, ne razmišljam uopšte o tome. Zašto bi se iko menjao? Ako ne razumeš ti nekoga kao čoveka, kakve veze ima da li ti je nečija sudbina ispred nosa, na metar, ili je kilometrima daleko?“, kaže dalje Inina majka.

Ipak, ukoliko bi Igor poželeo da dođe kod nje u kuću i upozna sestru, kaže da ne bi imala ništa protiv.

„Da, apsolutno bih prihvatila. Ja prihvatam svakoga ko hoće da razgovara sa mnom. O bilo čemu bilo ko može da razgovara sa mnom. Čak i ako se ogrešio o mene i moju porodicu, pitala bih: ‘Kako si mogao da dozvoliš da tvoj otac govori tako? Zašto nisi stao u odbranu deteta koje je 15 godina mlađe od tebe?’ Ali, sve je to prošlo i sve je to davno bilo, tako da ne znam kako bi se sada sve odvijalo. Ali, naravno, kao javna ličnost i kao svesno biće i hrišćanka ne bih mogla da odbijem drugo biće koje hoće da razgovara sa mnom. Kao što ni on, kao javna ličnost, ne bi mogao da odbije nekoga ko mu traži autogram, tako ni ja kao neko ko stoji iza pesme ‘Srpkinja je mene majka rodila’, ne bih mogla da odbijem nekome razgovor“, zaključila je Ljiljana Jevremović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Keba oštro o glasinama da mu se ćerka Taša vraća u Srbiju