in

Majka Darka Lazića se oglasila nakon što je čula da pevač krvari nakon operacije

Majka Darka Lazića se oglasila nakon što je čula da pevač krvari nakon operacije

Pevač Darko Lazić nedavno se oglasio iz bolnice nakon komplikacija koje su usledile posle operacije zatezanja kože.

Društvo mu je pravila supruga Katarina, a pevač je otkrio i da su mu lekari rekli da mora da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, a on to nije ispoštovao, te je došlo do krvarenja.

„Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili“, rekao je pevač i u jednom trenutku jauknuo od bolova.

„Moja žena gleda lajv, a sedi pored mene. Verovatno sam joj lepši preko ekrana. Neka pišu loše komentare, oni postoje da bi se pisali. Ti ljudi ne žele prvo sebi dobro kamoli drugima, ja im želim sve najlepše. Hvala svima koji mi žele dobro i koji mi žele brz oporavak“, dodao je Lazić.

Darko Lazič Foto:Screenshot/Instagram/darkolazicofficial

Sada se oglasila i Darkova majka Branka koja nije imala lepe reči za snajku.

„Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Lepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i negujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave“, rekla je ona za „Kurir“.

BONUS VIDEO: Darko Lazić sa novom partnerkom Katarinom