in

Majka Čarlija i Alana iz serije “Dva i po muškarca” je osam godina u vezi sa 32 godine mlađom glumicom FOTO

Majka Čarlija i Alana iz serije “Dva i po muškarca” je osam godina u vezi sa 32 godine mlađom glumicom FOTO

Upoznale su se deset godina, pre nego što su započele vezu.

Holand Tejlor je domaću publiku osvojila ulogom majke Evelin u seriji „Dva i po muškarca“.

Njene sinove Alana i Čarlija glumili su Džon Krajer i Čarli Šin, a za ovo ostvarenje nominovana je čak četiri puta za Emi nagradu.

Zapaženu ulogu je prethodno ostvarila u seriji „Advokatura“, za koju je 1999. godine dobila Emi nagradu za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji. Osim ovih serija, gledali smo je u filmovima: „Pravna plavuša“, „Veruj u ljubav“, „Trumanov šou“…

Njen privatan život je česta tema medija. Holand se nikad nije udavala i nema dece, a osam godina je u vezi sa 32 godine mlađom koleginicom Sarom Polson.

Sara Polson, Holand Tejlor
Sara Polson, Holand Tejlor Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

One su se upoznale deset godina ranije, ali su obe tada imale partnere.

„Taj osećaj da pripadam bilo kome drugome, osim osobe kojoj zaista želim da pripadam, kao što je Holand ili moj pas, najbolji prijatelj, ili moja sestra… kada vas gomila stranaca prisvaja njima, to je malo zbunjujuće. Budući da nisam ekspert, i ne snalazim se najbolje u tim situacijama, završim tako što se otvaram ljudima i više nego što bih želela“, rekla je Sara.

Na pitanje novinara šta misli zašto su ljudi toliko opsednuti njihovom razlikom u godinama, glumica je odgovorila da to verovatno ima veze sa tim da su u strahu od suočavanja sa smrću, ali i reflektuje stav društva da starije osobe nemaju požudu.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu