MAJA POKUŠALA SEBI DA NAUDI, RAZBIJALA STAKLO NA VARTIMA! Neviđeni haos se NASTAVLJA! (VIDEO)

Foto: Print Screen Youtube

Marko Janjušević Janjuš ponovo je otišao do rehabilitacije kako bi isprovocirao Maju Marinković, te su opet nasrnuli jedno na drugo zbog posteljine, zbog čega je i obezbeđenje moralo da reaguje.

– Nemoj da mi cepaš! Ostavi me na miru! Ne može biti po tvome da zemlja gori! Bez fizičkog kontakta! – urlao je Janjuš, a u jednom trenutku je primetio da mu je Maja raskrvarila usnu.

Janjuš je ponovo uzeo kofer sa šminkom i sve izbacio iz njega, te se šminka prosula svuda po imanju. Voditelj je došao kako bi pokušao da smiri situaciju između Maje i Janjuša.

– Koliko smo pšuta pričali o ovim temama da se ne dešavaju? Čija je posteljina? – upitao je on.

– Moja, normalno, ne može biti njeno! Od mene nema više! Ne popuštam više – izjavio je Janjuš.

– Majo, jesi li svesna da gubiš novac kada mu uništavaš stvari? Svi ste kažnjavani kada kršite pravila, a ti vrati film unazad i razmisli koliko puta si prekršila pravila – rekao je voditelj.

Međutim, voditelj nije uspeo da smiri strasti Maje i Janjuša, te su oni ponovo otišli do radionice gde su počeli da se otimaju oko garderobe, a Takijeva ćerka je urlala iz petnih žila.

Maja je pokušala da izazove dramu, te se zaletela kao i prošli put u vrata, slomila je staklo, a i ona se raskrvarila. Obezbeđenje je reagovalo, a Janjuš nije mogao da veruje šta se dešava.

“Šta je bre ovo više, šta je ovo, dokle više”, ponavljao je Janjuš.

(Espreso)