in

Madona se upropastila operacijama

Madona se upropastila operacijama

Kraljica popa Madona oglasila se povodom brojnih negativnih kritika koje su bile usmerene na račun njenog “novog lica”, koje smo imali priliku da vidimo na dodeli Gremi nagrada.

Pevačica se kratko pojavila na sceni dodele kako bi predstavila Sema Smita i Kim Petras, koji su zatim izveli svoju pesmu “Unholy”.

Međutim, svi su bili šokirani Madoninim licem, ističući kako je sada otišla predaleko s plastičnim operacijama.

U objavi na Instagramu,pevačica se osvrnula na kritike, prozivajući mnoge što su se usredsredili na nešto što bi zapravo, kako kaže, trebalo biti nevažno.

– Bila mi je čast da predstavim Kim Petras i Sema Smita. Htela sam da dodelim poslednju nagradu, koja je bila “Album godine”, ali mislila sam da je važnije da predstavim prvu trans-ženu koja nastupa na “Gremijima” – trenutak koji stvara istoriju – istakla je 64-godišnja umetnica.

– Umesto da se ljudi usredsrede na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su se odlučili da govore o mojim fotografijama koje je izbliza, s dugim objektivom snimio fotograf. To bi iskrivilo svačije lice – objasnila je Madona, žaleći se na još uvek prisutnu mizoginiju i “svet koji odbija slavljenje žene starije od 45 godina”.

– Nikada se nisam izvinila ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila, niti za način na koji izgledam ili se oblačim, a neću ni početi. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću utrti put, kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Rečima Bijonse – “Nećeš mi slomiti dušu” – dodala je, ističući kako se raduje budućem subverzivnom ponašanju, pomeranju granica, suprotstavljanju patrijarhatu, a najviše od svega – uživanju u svom životu.

– Poklonite se k***e – završila je pevačica u svom stilu.

Uz podužu poruku objavila je snimak, na kome pozira u čipkastom grudnjaku, s mnogim zvezdama poput Sema Smita, Kardi Bi, a u jednom trenutku videa čak se i ljubila s tekstopiscem Džozijem.

Plastični hirurzi prethodno su za “Daily Mail” rekli kako veruju da je, između ostalog, imala lifting lica, operaciju nosa i zatezanje kože.

Iako se do sada nije javno osvrnula na glasine o plastičnim operacijama, 2012. je izjavila da nije protiv njih, ali je protiv toga da se o tome raspravlja.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Informer)