in

MADONA SE KUPA U LUKSUZU I BOGATSTVU, A ZAPOSLENE TERA DA RADE ZA DŽABE! U nehumanim uslovima boravili!

Kraljica pop muzike Madona ponovo se našla na meti kritika javnosti, i to nakon što je na Instagramu napisala da tera svoje zaposlene da rade za džabe.

Madona, čije je bogatstvo procenjeno na 850 miliona dolara, objavila je fotografije koje je u studiju radila sa Stivenom Klajnom, svojim dugogodišnjim saradnikom. Opis ispod fotografija, međutim, izazvao je lavinu negativnih komentara i kritika upućenih pop zvezdi.

„Hvala svima koji su nas podržali, spavali na kaučima i satima radili za džabe, samo kako bi me podržavali, jer ja održavam umetnost u životu i ovde sam da poremetim mir“, napisala je Madona.

foto: EPA/Franck Robichon

Njeni pratioci su se odmah oglasili u komentaru.

„Spavali na kauču i radili za džabe da bi te podržali? Ne mogu da verujem. Zar ne bi bilo okej da podržiš mlade umetnike i da ih platiš“, „Ako ti nisi imala budžet za fotografisanje, šta bi trebalo da kažu drugi mladi umetnici koji nemaju milionske ugovore“, „Definicija iskorišćavanja“, samo su neki od komentara ispod fotografija.

Madona, kojoj kontroverze nisu strane, nedavno je zadobila gnev obožavalaca brojnim zapaljivim izjavama. Ranije ove godine napala je „kulturu otkazivanja“ i nazvale je oblikom cenzure. Branila je antivaksere usred karantina zbog pandemije koronavirusa, uporedila je transfobičnog komičara Dejva Šapela sa LGBTQ+ aktivistom Džejmsom Boldvinom i uporedila je starateljstvo pod kojim je Britni Spirs donedavno bila sa „ropstvom“.

Madona
foto: Profimedia

Bonus video:

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)