in

LUNA POSLE TOLIKO GODINA PRIZNALA ZAŠTO SE NE DRUŽI SA ANASTASIJOM RAŽNATOVIĆ: Dečko nije razlog?

Luna Đogani, Foto: Instagram

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović nekada su bile drugarice, pa čak i kume, a onda su se naglo razišle.

Kao razlog njihove svađe jedno vreme se navodilo i to da se Luna, navodno, nabacivala Anastasijinom dečku, a Đoganijeva je sada do detalja ispričala šta je razlog prekida prijateljstva.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram printscreen

Luna i Marko gostovali su u jednoj emisiji, a tom prilikom Miljković je otkrio kako je došlo do toga da mu Sava Radović, bivši rijaliti učesnik bude kum na venčanju:

– Sava je uvek bio uz mene. Kada smo se pre 15 godina upoznali u rijalitiju, sve vreme je bio uz mene. Osetio sam da treba da mi bude kum, on je jedna divna osoba. NIkada nisam imao ni čarkicu sa njim. Sve se dogovorimo u dve sekunde – otrkio je Marko u Sceniranju zbog čega je Savu izabrao za kuma.

Luna je navela da je pre rijalitija imala “ispraćaj” i da su joj to obezbedili tadašnji prijatelji. Ali da ih nakon učešća ostalo svega troje.

– Bilo nas je petnestak. Obožavali su me. Nakon izlaska iz rijalitija ih je ostalo troje. Oni su se razočarali i nije im odgovaralo kako sam se predstavila u rijalitiju. Pokazali su da sa mnom nisu u dobru i zlu, već samo kada je dobro – navela je Luna.

O odnosu sa Anastasijom Ražnatović, Luna je rekla da joj je razlaz teško pao.

– Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene – objasnila je Luna.

Markova žena je istakla da će se sećati uvek lepih stvari iz života sa Anastasijom.

– Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim – istakla je Luna u emisiji “Sceniranje”.

Kako je rekla, danas rado sluša Anastasijine pesme i želi joj svu sreću u životu. Marko se nada da mu prijatelji neće okrenuti leđa, kao što to nisu činili ni do sada.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)