in

Luke Black uzvratio Maji Nikolić na optužbe da je satanista VIDEO

Luke Black uzvratio Maji Nikolić na optužbe da je satanista VIDEO

Luke Black, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji u Liverpulu, glasno se nasmejao da optužbe pevačice Maje Nikolić da je satanista.

Luke Black bio je gost 300. epizode „24 minuta“ sa Zoranom Kesićem, a voditelj i autor emisije mu je u jednom trenutku pustio isečak Majine izjave, nakon čega je Luka prasnuo u smeh. Maja Nikolić je dajući izjavu za TV Pink našeg predstavnika nazvala „Luciferom“.

„Ja želim sve najbolje Crnom Luki, ali sa onim satanističkim ritualima gde predstavlja Lucifera koji se u posteljici rađa i kida repove đavola kao u filmu ‘Matriks’… pritom, na kraju je Crni Luka ponosan što je Lucifer uzima svevideće oko, i stavlja simbol vrhovnog zla u postelju odakle se rodio Lucifer, novi vladar sveta. Mi znamo da satanisti žele da ubiju sve što je pravoslavno“, rekla je Maja Nikolić.

Luke Black gledajući ovo nije mogao da prestane da se smeje.

„Prvo, mislim da se mešaju termini, ovo nema veze jedno s drugim. Moj nastup nema veze sa tim, inspirisan sam horor filmom, naučno fantastičnim filmovima i igricama. Dosta stvari je tu izrečeno i da sam hteo, ne bih mogao to sve da uklopim“, rekao je on u „24 minuta“.

Negirao je da kida kičme đavolima, da se rađa u posteljici đavola i sve ostale bizarnosti koje je Maja izrekla.

Ceo video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO: Kako do pobede i u Liverpulu: Luke Black i Duška Vučinić