in

Lukas je prvu ženu upoznao u osnovnoj školi, otkriveno ko je ONA! (FOTO)

Ljubavni i privatni život Ace Lukasa javnost poslednjih godina pomno prati, kao što je i uobičajeno kada je reč o popularnim pevačima i javnim ličnostima. Međutim, dok smo o detaljima njegovog razvoda od prethodne supruge, Sonje, detaljno čitali u štampi, njegova prva supruga, Svetlana Vuksanović nikada nije dala nijednu izjavu za medije, i živi potpuno drugačiji život.

Ona nikada nije želela da se medijski eksponira, ali je, bez obzira na to, poznato se da je njihova ljubav bila nešto posebno.

Upoznali su se još u osnovnoj školi, a zatim su pohađali i istu srednju. Upravo u tom periodu je njihova ljubavna priča i počela. Bili su prvi par iz njihove generacije koji se venčao i osnovao porodicu, a njihova deca, Lazar i Miljana, danas su već uveliko odrasli ljudi.

Aca i Svetlana prošli su svašta zajedno, ali njihov brak ipak nije opstao. Svetlana ni u najtežim trenucima nije izgovorila niti jednu reč za novine. Ona je sve vreme živela sasvim običnim životom, a poslednje što javnost zna o njoj jeste da je radila u jednoj prodavnici zdrave hrane, kao i da je zadržala pevačevo prezime.

foto: youtubescreen

Inače, u drugom braku, sa bivšom suprugom Natašom, Lukas je dobio sina Andreja, a u trećem, sa Sonjom, ćerku Viktoriju.

(Espreso)