in

“LJUDI NE ZNAJU ŠTA SE KRIJE IZA MOJIH ODLAZAKA OD KUĆE”! Ivan Bosiljčić OGOLEO dušu o svom braku!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Foto: printscreen

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pre 10 godina zakleli su se na večnu ljubav u gradskoj crkvi u Gornjem Milanovcu, a do dan danas važe za jedan od najskladnijih bračnih partnera na domaćoj javnoj sceni.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Poverenje i razumevanje je ključ njihovog odnosa, a kruna ljubavi je devetogodišnja ćerka Nina, koja je centar sveta ovog popularnog para.

– Svaki brak je kosmos za sebe i ne bih se usudila da dajem nikakve savete i da generalizujem na temu pravila o srećnom životu. Znam samo da je najzdravije fokusirati se na svoj dom i na svoju porodicu i ni sa kim se ne upoređivati – rekla je ranije Jelena Tomašević, dok je njen suprug sličnog razmišljnja:

Na pitanje šta onda bračnu zajednicu drži čvrstim, Ivan je tada rekao:

– Konkretno za nas je to što smo mi često, mnogo zajedno. Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude ukoliko je neumerena opasna.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Alo)