in

Ljudi iznenađeni, da li je ovo moguće? (FOTO)

Mnogi se slažu sa činjenicom da poznate dame blistaju gde god da se pojave kada su svi blicevi fotoaparata usmereni u njihovom pravcu. Ipak, dok su kod kuće u četiri zida, sasvim drugačije izgledaju. Pojedine lepotice priznaju da se služe magičnom moći šminke i slažu se sa činjenicom da privatno nisu ista osoba kao i na malim ekranima pred milionskim auditorijumom. Voditeljka Zvezda granda Sanja Kužet (39), je jedna od retka dama koja smelo može da se snima i u kućnoj atmosferi jednako kao i dok vodi neke od najgledanijih emisija.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj izgleda kao i svaka prosečna devojka iz komšiluka. Sanja sedi na trosedu i lista knjigu. Na sebi ima farmerke i krem džemper, dok je kosu vezala u visoki rep. Kužetova je primetno zagledana u nešto, ali njen prepoznatljiv osmeh ni ovaj put nije izostao. U ovoj opuštenoj atmosferi, voditeljka uživa uz čašu vode i čini se da joj baš prijaju ti dragoceni trenuci koje provodi u toplini doma.

 

 

– Kraj godine se bliži. Sumiram rezultate i postavljam nove ciljeve i planove  – kratko je napisala Sanja uz objavljenu fotografiju, a budući da osmeh nije izostao izgleda da je godina, koja je na izmaku, za poznatu voditeljku bila i te kako uspešna. 

Sanju Kužet, koja važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki u Srbiji, na društvenim mrežama prati više od 230.000 ljudi, a komentari ni ovaj put nisu izostali, kao ni na svaku njenu objavu.

“Prelepa kao i uvek”

“Slatka jednako i u kućnom izdanju”

“Vrlo lepo čedno, nevino, a opet izazovno”

” Prava dama i veliki čovek u svakom pogledu”

“Najlepši ukras na tv-u”

“Najlepša voditeljka ”

“Svaka ti čast, lepotice!”, komentarisali su oduševljeno voditeljkini fanovi.

Kao i što je očekivano, muški deo populacije je posebno slab na Sanju, pa je i ovaj put, iako nije bila u elegantoj haljini, pobrala bračne ponude.

– Sanja prelepa si i slatka si, voleo bih život da provedem sa tobom. Volim te i oženio bih te rado –  samo je jedan od komantara.

 

 

Na žalost mnogih muškaraca, Sanja je u srećnom braku, što pokazuje i burma na njenom domalom prstu. Ona je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Voditeljka je pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim takođe ima dečaka, koji se zove Andrija. 

Kužetova je karijeru započela 2003. godine. Ona je na TV Pinku u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu, a 2012. godine je postala i Bingo devojka. Usledio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. Sanja se oprobala i kao glumica i 2006. godine je tumačila ulogu Senke u filmu “Šejtanov ratnik”. Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“. 

 

 

BONUS VIDEO: