in

Ljubavna priča Nataše i Šana

Nataša, Foto: YOUTUBE/DR. PHIL/PRINTSCREEN

Otvorene veze sve više dobijaju na značaju, a u prilog tome govori ljubavna priča Nataše i Šana koji su svojim gostovanjem u emisiji kod doktora Fila iznenadili javnost. Ovakav tip veze podrazumeva da se neko od partnera viđa sa drugim ljudima, a taj broj osoba zavisi od toga da li se drugi partner slaže.

Nataša i Šan bili su nekoliko meseci u vezi, sve dok Šan nije priznao da previše uživa u izlascima sa drugim devojkama. Od tada ima deset žena sa kojima se zabavlja, ali Nataša veruje da samo ona poznaje “njega pravog” i priznaje da se nada da će se njome oženiti. Dok drugi govore da je Šan promiskuitetan, Nataša kaže da je “slatki meda”.

“Volela bih da vidim njegovu posvećenost”, rekla je ona u emisiji, dok je Šan insistirao na tome da nije spreman da se odrekne svog momačkog načina života i posveti se jednoj ženi. Šan sebe predstavlja nadimkom “ultimativni plejboj” i priznaje da ne misli da radi ništa loše jer je sa Natašom otvoren od početka veze.

– Kada sam ga prvi put upoznala, predstavljao se kao plejboj, arogantan, samouveren i vrlo zauzet. Ipak, kako sam ga bolje upoznala, videla sam njegovu drugu stranu. Definitivno vidim da Šan može da bude ozbiljan sa nekim. Duboko u sebi, on je samo jedan slatki meda – rekla je Nataša. Usledio je niz komentara. Mnogi su pisali kako Nataša treba da prekine ovu vezu. Ipak, Šan je istakao da ne želi da je izgubi, ali i da se neće odreći načina života u kom uživa.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Mondo/T.V/Prenela:M.Ć)