in

Ljubavna priča Arnolda Švarcenegera

Foto: Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni glumac prava je zvezda Svetskog kupa alpskih skijašakoji se ovih dana održava u njegovoj rodnoj zemlji Austriji, iako se ne takmiči, a iza sebe ima dosta sportskih nadmetanja jer se pre glume bavio bodibildinom (a uporedo i modelingom).

Čuveni Arnold Švarceneger (76) krenuo je iz domovine do holivudskog vrha, ali i do političke scene s obzirom na to da je ranije obavljao funkciju guvernera Kalifornije. Holivudska zvezda nalazi se na sportskom takmičenju sa dugogodišnjom partnerkom Heder Miligan, koja je od njega mlađa 28 godina.

Arnold je od 2013. u vezi sa Heder Miligan. Bilo je ranije šuškanja da su se verili, ali je njegov portpatol to demantovao.

Upoznali su se na rehablitaciji
Upoznali su se na rehablitaciji foto: Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Upoznali su se na rehablitaciji nakon njegove operacije ramena gde je ona radila kao fizioterapeutkinja. Retko se pojavljuju u javnosti, a u Austriji uopšte ne beže od paparaca.

Švarceneger je 17. januara na put do Austrije zaustavljen na aerodromu u Minhenu jer nije na carini prijavio skupoceni sat. Moraće da plati kaznu od 9.800 do 38.000 dolara.

To mu se čini se nije pokvarilo raspoloženje, makar to ne odaje u javnosti, gde nije viđen sa spornim satom.

Godinama bio u braku sa Marijom Ovings Šrajver
Godinama bio u braku sa Marijom Ovings Šrajverfoto: Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Švarceneger je godinama bio u braku sa Marijom Ovings Šrajver, koju je prevario sa njihovom bivšom kućnom pomoćnicom, iz te afere glumac ima sina Džozefa Benu koji je njegova fizička kopija.

Bolno otkriće usledilo je nakon skoro 30 godina braka. Mariji nije bilo teško da shvati šta se dešavalo iza njenih leđa.

Patrisija nije želela da krije istinu, rekla je sve Mariji
Patrisija nije želela da krije istinu, rekla je sve Marijifoto: Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona i njena bivša kućna pomoćnica Milded Patricija Bena, majka Džozefa Bene, bile su trudne u isto vreme. Švarceneger je negirao neverstvo, ali je kasnije priznao Džozefa za sina. Međutim, Patrisija nije želela da krije istinu, rekla je sve Mariji.

Pre tog otkrića, Marija i Švarceneger prisustvovali su krštenju Džozefa Bene.

Preljuba je bila više nego dovoljan razlog za Mariju da ostavi Arnolda. Razlaz se dogodio 2011. godine- dve i po decenije nakon njihovog venčanja. Zvanično su se razveli 2021. godine, kada su podelili zajedničku imovinu vrednu 400 miliona dolara.

Marija i popularni Arni imaju četvoro dece Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera.

Bonus video:


01:58

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji

(Espreso / Blic žena / Jelena Milenković / Prenela:M.S.)