in

Liče kao da su bliznakinje, jedna drugoj su uvek bile najveća podrška (FOTO)

Folk pevačica Dragana Mirković koja je podnela zahteva za razvod od supruga Tonija Bijelića sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu prolazi kroz najteže trenutke u životu. Porodica za koju se borila i brak u kom je provela 24 godine doživeo je krah, a razlog je, kako se navodi u medijima, neverstvo njenog supruga koji već izvesno vreme živi sa devojkom u Nemačkoj.

Dragani stiže podrška kako od njenih fanova, tako i od kolega, a posebno od članova najuže porodice. U danima kad trpi ogroman pritisak i kad pokušava da započne život ispočetka, Dragani je najveći oslonac njena sestra Dušica Krumov.

FotoČ ST/V. Lkić, E/Stock

Posle 24 godine braka Dragana je podnela zahtev za razvod od Tonija Bijelića

Za razliku od pevačice čiji je posao podrazumevao konstantno prisustvo u javnosti, Draganina sestra Dušica oduvek je vodila miran i povučen život. Ona se samo povremeno pojavljivala na koncertima popularne sestre kako bi joj pružila podršku i podelila sa njom sreću zbog uspešnih nastupa. Dragana je na svojim profilima na društvenim mrežama delila ove retke, ali radosne trenutke sa sestrom.

Iako ne voli da se eksponira u javnosti, svi iz bližeg okruženja Dragane Mirković dobro znaju ko je Dušica. Njoj je, naime, kao osobi od najvećeg poverenja povereno da vodi poslove na televiziji u Požarevcu koju su Dragana i Toni otvorili u vreme dok su u njihovom braku cvetale ruže.

 

 

Ali, čak i kad biste videli Dušicu nezavisno od Dragane, znali biste da je ona njena rođena sestra. Naime, Dragana i Dušica veoma liče, a mnogi smatraju da su kao bliznakinje. Kad god je iz Beča dolazila u rodni Kasidol pevačica je provodila vreme sa sestrom koja joj je ujedno i najbolja prijateljica. Dušica je decenijama odbijala da stane pred kamere, a kad je to jednom prilikom učinila pričala je, očekivano, koliko je ponosna na svoju sestru Draganu i njenu blistavu muzičku karijeru.

BONUS VIDEO: