in

LEPOTICA ŽELJKA MITROVIĆA OSVOJILA JE ITALIJU!

Danas, na sajmu u Padovi, Željko Mitrović i Pink Media Group zajedno sa Pinkovim razvojno-istraživačkim centrom (PR-DC) uspešno supredstavili Pink Lady – automobil konstruisan na pogon zelenom energijom, čija je snaga čak 504 konjske snage, i razvija brzinu od 340 kilometara na čas, i ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1, 9 sekundi.

„Pink Lady je definitivno osvojila Padovu!” – na svom Instagram profile objavio je Željko Mitrović.

foto: PROMO

PR-DC je do sada bila poznata po proizvodinji bespilotnih letelica, i uspehu koji je postigla na nivou inovacija u vazduhoplovnoj industriji. Puno se ovih dana govorilo stručnosti ovog mladog i perspektivnog tima koji je već sada potvrđen internacionalnom saradnjom najvišeg ranga. Pionirski projekat Pink media group i Monte Carlo Motors krunisan je rekonstrukcijom prvog trkačkog Pink automobila u ovoj klasi koji koristie ko obnovljivi izvor energije. Pored toga, veliki kurizitet je stoce ovaj automobil na trci u Rim uvoziti iskljucivo žene. Žene koje su svojevrsni simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija. One su : Tamara Vidali, Vanina Icehajks i Aleksandra Galo.

željko Mitrović
foto: PROMO

Tamara Vidalije najstariji i najiskusniji pilot, sa vise od 100 odvozanih trka, a samo neke od njih su Superstar šampionat Italije i Ferari challenge. Ima 55 godina i u svojoj dugoj karijeri, najvise je vozila za Alfa Romeo i Audi tim. Vanina Icehajks je Belgijanka, ćerka poznatog vozača trka u La manshui Formule 1 – Jekija Icehajksa. Osvojila je Ferari Challenge i ucestvovala na La manshu, Super kupovimai Grand priju Belgije. Aleksandra Galo je pilot, arhitetkta i instruktor bezbedne i sportske vožnje već 25 godina. Dvostruki sampion trke Italiano Turismo i jedan od članova Lamborgini driving academy.

željko Mitrović
foto: PROMO

Pinkova poruka na trci je: PINK ZNA DA ŽENE VLADAJU SVETOM! A VI!?

Interesantan je i podatak da pred današnju premijeru i predstavljanje Pinkmobila u Padovi, Mitrovićev štand je posetio i Fabio Lamborghini lično. To samo govori koliko je Mitrović zajedno sa svojim mladim timom zaintrigirao svetsku javnost.

Sa velikim uzbuđenjem čekamo trku u Rimu i premijernu vožnju Pink Lady!

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)