in

Lepotica zbog koje je čuveni muzičar promenio sve na sebi

Lepotica zbog koje je čuveni muzičar promenio sve na sebi

Kažu da ga je pretvorila iz prosečnog muškarca u pravog frajera.

Jedan od najuspešnijih di-džejeva današnjice, 55-godišnji Dejvid Geta, i 31-godišnja Džesika Ledon nedavno su zajedno proveli sunčan dan na peščanoj plaži u Majamiju, što je probudilo šuškanja da su ipak dali drugu priliku svojoj vezi, ali i da možda nikada nisu ni raskidali.

Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, strani mediji su pisali da je nakon sedam godina ljubavi došlo do kraha zbog prenatrpanih rasporeda, ali par to nikada nije potvrdio. Po svemu sudeći, izgleda da njihov odnos nikada nije ni bio upitan.

Sada su šetali držeći se za ruke i nisu skrivali ljubav dok su se grlili, ljubili i mazili na ležaljkama.

Inače, Džesika je bila na meti kritika kada je počela da se zabavlja s 24 godine starijim Francuzom jer su mnogi mislili kako je ona uzrok raspada njegovog 20 godina dugog braka s prvom suprugom Keti Lob, piše story.hr.

bojan lexington

Geta je s Keti bio u braku od 1992. godine, pa sve dok nisu odlučili da se rastanu 2014. godine, i to sporazumno, a zajedno odgajaju sina Elvisa i ćerku Endži. Vezu s Džesikom je počeo 2015. godine, a 2017. joj je poklonio prsten obećanja kao simbol ljubavi i predanosti jer nikako nije hteo u drugi brak.

Mnogi su komentarisali da ga je upravo mlada Džesika pretvorila iz prosečnog muškarca u pravog frajera jer vidno je da di-džej nikada nije izgledao ovako dobro kao sada dok je s njom.

Sam je objasnio svoju promenu time da se zaljubio u lepu crnku koja se pridržava zdravog načina života, vežbanja i odmora na plaži.

„Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda počinjem s poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po žurkama. Ne pokušavam da postanem ‘veliki’ već samo želim da postanem snažniji i da imam definisane mišiće“, rekao je Geta za Ask Men 2017. godine.

Inače, Džesika je rođena na Kubi, odrasla je u Majamiju, a potom se preselila u Los Anđeles nakon što je diplomirala poslovnu ekonomiju. Prema biografiji IMDb stranice, studirala je na programu Stella Adler Conservatory u Los Anđelesu. Njena zasluga na IMDb-u je rijaliti takmičenje Model Latina u kojoj se 2010. godine pojavila u šest epizoda. Ako je suditi prema njenom Instagramu, uz glumu, uživa i u ulozi producentkinje.

Pričalo se da je Dejvid počeo vezu s njom dok je još bio u braku, ali nikada nije priznao da je zbog mlade lepotice uništio svoj brak.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram