in

LEPILA PLAKATE SA SVOJIM DIPLOMAMA ĐAKA GENERACIJE PO CENTRU LJIGA:Malo ko zna OVE DETALJE iz voditeljkinog života!

Jovana Jeremić, Foto: Promo

Jovana Jeremić trenutno je najpopularnije TV lice u Srbiji. Komšije voditeljke iz njenog rodnog grada Ljiga otkrivaju da kada je postala đak generacije svima je to stavila do znanja.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

– Jovana je uvek volela da pomaže svojima, dok nije otišla za Beograd. Svi znaju ovde u Ljigu ko je ona i volimo da je gledamo na televiziji. Sada je ne srećemo često, jer je otišla za Beograd i postala zvezda – poručuje meštanin Ljiga.

Interesantno je to da je Jovana Jeremić u srednjoj školi bila đak generacije i kako bi to svima stavila do znanja, ona je po celom gradu izlepila plakate na kojima su se nalazile njene diplome koje je stekla svojim znanjem.

– Kada je u srednjoj školi postala đak generacije, ceo Ljig je to znao. Zajedno sa majkom je osmislila plakat na čijem centralnom delu stoji njena fotografija, a okolo su diplome koje je stekla na raznim takmičenjima. Nekoliko lokacija u centru bilo je prekriveno tim plakatima i svi su morali da znaju da je ona postala đak generacije – kaže čovek iz obližnje prodavnice.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)