in

Lepa Sabina se godinama skriva od medija, a ovo je razloga! (FOTO)

Lepa Sabina se godinama skriva od medija, a ovo je razloga! (FOTO)

Atraktivna pevačica Emina Jahović već godinama je na muzičkoj sceni, te se o njenom životu gotovo sve zna. Posebno je interesantno to njenu porodicu gotovo nikada nismo videli u javnosti.

FOTO: ATA images

Emina Jahović ima braza Mirsada i sestru Sabinu

 

Iako je Eminin brat Mirsad ranije i punio medijske stupce, što zbog košarkaške karijere, što zbog problema u privatnom životu, o njenoj sestri se gotovo ništa ne zna.

Pevačicina porodica živi u Novom Pazaru, međutim, nikada se nije javno promovisala. Eminin otac Nusret je bio kardiolog, a majka Senija pedijatar. Ima stariju sestru Sabinu koja se, poput roditelja, odlučila za medicinu i postala dečji psihijatar, te starijeg brata Mirsada koji je bio poznati košarkaš.

Lepa Sabina živi potpuno povučenim životom, bez medijske pompe. Emina retko i objavljuje fotografije sa njom, pa je time još zanimljivija javnosti.

instagram.com/eminajahovic

Sabina Jahović je prava lepotica

 

Sabina Jahović je posvećena karijeri u zdravstvu, te je verovatno i to jedan od razloga što ne želi da ima pažnju medija i javnosti generalno. Retke su njene fotografije koje pevačica objavi na svojim društvenim mrežama.

 

 

Međutim, jedna je posebno svima zapala za oko. Sabina je poput sestre manekenske građe, a to se može videti i u jednom bikini izdanju sa jahte, a koje je Emina zabeležila tokom porodičnog slavlja. 

Svi su komentarisali kako su sestre Jahović prave lepotice, te da je šteta što se nisu odlučile za karijere u modelingu. 

 

BONUS VIDEO: