in

“KUPALI JE U KORITU, UMESTO PROZORA NAJLONI…” Isplivala BOLNA ISPOVEST tetke naše pevačice

Tanja Savić dugo se borila da svoje sinove vrati pod svoje okrilje, a svojim radom i karijerom im je obezbedila da lepo i ušuškano detinjstvo.

Međutim, kako su je otkriveno na početku Tanjine karijere, ona nije imla nimalo lako detinjstvo, bar u početku.

Strina Tanje Savić prepričava po selu Radinac, u blizni Smederava, odakle je pevačica, kako je tanja imala izuzetno teško detinjstvo u prvih nekoliko godina! Spavala je po cičoj zimi u kući bez prozora, a garderobu je pozajmljivala od familije!

foto: Instagram printscreen

– Tanja je predivna devojka i sada je jako uspešna, ali se i ona i te kako namučila u detinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje dece su se nekako snalazili za hranu – ispričala je Tanjina strina komšijama po selu Radinac, tužnu priču svoje rođake.

Tanja Savić
foto: Instagram printscreen

– Sećam se da su je kupali u koritu, zagrevala se voda na šporetu, pa su je nasred sobe polivali, a posle bi je umotali u peškir sve dok se ne osuši da se ne smrzne. Tada su radili kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izolepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, umelo je i da bude – 10. Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u radincu. Završili su kuću, počeli lepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili – ispričala je svojevremno strina komšiluku.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Scandal)